Med Fade Akustikputs får du ett exklusivt akustik tak utan synliga skarvar som absorberar oönskad rumsklang. 

Systemet Face akustikputs erbjuder en flexibel och diskret lösning för ljudabsorption

Vår akustikputs produceras i Skandinavien och vi garanterar därför en hög kvalité. Systemet kan monteras både i tak och på vägg, och har med dess höga absorptions förmåga möjlighet att skapa optimal akustik i både mindre och större miljöer.

Fade Akustikputssystem kan installeras på alla tänkbara ytor, såväl böjda som dubbelböjda tak. Systemet erbjuder en mer flexibel och diskret lösning än de mer traditionella akustik tak som finns på marknaden.

Vår puts sammanför värdefull estetik och ljudabsorption. Fade akustikputs täcker ett brett område av utveckling, som ex, historiska byggnader, exklusiva hus, kontor, köpcenter, butiker osv. Det lämpar sig såväl i privata och offentliga byggnader.

Fade akustikputs system reducerar efterklangstiden upp till 95%

Genom absorberande av ljudvågor, kan Fade akustikputs system reducera efterklangstiden upp till 95%, vilket ger den högsta nivå av ljudabsorption.

Med några arbetsmoment och enkel installation är det både lätt och snabbt att utföra för våra montörer. Akustikputsen är tillverkat av naturliga material och avger därför inga farliga ämnen under installation.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå