Akustikputs

Vi hjälper dig med akustikputs i ditt hem

Akustikputs för ljuddämpning

Vi på Akustikputs i Sverige Ab arbetar med att ljuddämpa privata och offentliga miljöer. På släta ytor och hårda material studsar ljudet och då kan behovet av ljuddämpning uppstå. Akustikputs sänker ljudet inomhus genom att absorbera ljudet och dämpa eko. Putsen kan monteras i tak såväl som vägg utan några synliga skarvar.

Vi är helhetsleverantörer inom akustikputs

Det vanligt att nybyggda moderna bostäder är byggda med öppen planlösning och högt i tak. Detta bidrar lätt till dålig akustik, vilket akustikputs kan förbättra avsevärt. Som exempel så absorberar gipsytor bara 3% medans akustikputsen absorberar upp till hela 95% beroende på vilken sort du väljer. Vilken sorts puts du väljer beror på bland annat vilken effekt du vill ha i ditt hem. Det går också att få olika struktur på putsen så att det passar just ditt hem oavsett om du vill ha en grov struktur eller en finslipad. 

Fördelen med putsen är att de kan monteras på vägg eller tak och på i princip alla sorters ytor. Oavsett om det gäller en gipsskiva eller betongytor. Kontakta oss för att få offert på en lösning för ditt hem!

Vi använder oss utav Fade system som är av hög kvalité och produceras i Skandinavien. 

Vi ser fram emot att hjälpa er - både i privata och offentliga miljöer!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå